Buildflow – prisanalyse

Buildflow Insight er det største og kraftigste analyseverktøyet for leverandører som ønsker å forstå den norske byggevarehandelen.

Forstå pristrender for både dine og konkurrerende produkter over en lengre tidsperiode

Buildflow Insight gir deg raskt en forståelse av ditt marked og et bedre underlag i avtaleforhandlinger med forhandlere. Følg trender og konkurrerende produkter i markedet.

Dypere forståelse av prisdynamikk mot sluttkunder

Prisene endres hyppig og får raskere påvirkning i forhandlerleddet. Få en bedre forståelse av dine egne produkters priser og endringer, og ha full kontroll på dine konkurrenter.

Sanntidsovervåking som alltid gir deg det nyeste prisbildet

Buildflow Insight oppdateres hver dag. Verktøyet fanger opp aktuelle kampanjer og priskorrigeringer hos konkurrenter. Gjennom rapporter og kundetilpasset overvåking kan du svare direkte på raske markedsendringer.

Kampanjeovervåking

Buildflow Insight har en egen modul for kampanjeovervåking. Her kan du se aktuelle kampanjer på både dine og konkurrenters produkter.

Lagerstatus hos nøkkelbutikker

I Buildflow Insight kan du bygge videre med ytterligere dybdeanalyser. For eksempel kan du analysere lagerstatusen hos forhandlere eller se lagerstatusen til konkurrenters produkter.

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev