Euroconstruct-konferanse i Stockholm, juni 2020

12 juni 2020
2020-06-12 2020-06-12 Europe/Oslo Euroconstruct-konferanse Webinar Prognosesenteret beo@prognosesenteret.no true YYYY-MM-DD
Av: Bjørn-Erik Øye Publisert:

Koronaepidemien påvirker også Euroconstruct-konferansen i Stockholm 11.–12. juni. Akkurat nå er det stor usikkerhet rundt hvilke konsekvenser covid-19 vil ha for europeisk økonomi og det europeiske byggemarkedet. Derfor tror vi at sommerens konferanse er viktigere enn noensinne, og velger å ikke avlyse, men heller endre noe på gjennomføringen av konferansen. Den 12. juni ønsker vi deg velkommen til et webinar med særlig fokus på de korte- og langsiktige konsekvensene koronautbruddet har for det europeiske byggemarkedet. Som deltaker på webinaret vil du få tilgang til alle rapportert for de 19 landene som omfatter Euroconstruct-samarbeidet. Du vil også få en oppdatering i august.

Les mer og meld deg på her!

 

 

Euroconstruct er det ledende nettverket av analyseinstitutter med fokus på bygg- og anleggsmarkedene i Europa. Euroconstruct-samarbeidet ble etablert for mer enn 40 år siden, og inkluderer i dag 19 medlemsland. Hvert enkelt land er representert ved faglig kompetente og ledende analyseforetak innen sine markedsområder. Prognosesenteret AS og Prognoscentret AB er begge utvalgte representanter i Euroconstruct, med ansvar for det norske og svenske markedet.

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev