Fagseminar 2020

09:00-16:00, 10 november 2020
Prognosesenterets årlige fagseminar 2020-11-10 09:00 2020-11-10 16:00 Europe/Oslo Prognosesenterets fagseminar 2020 Prognosesenteret beo@prognosesenteret.no false YYYY-MM-DD
Av: Bjørn-Erik Øye Publisert:

Grunnet usikkerhetene rundt Covid-19 og smittespredning, har vi valgt å gjøre om årets fagseminar til et heldigitalt seminar– Nordic Construction Day. I år med hovedfokus på utviklingen i de norske og svenske bygg- og anleggsmarkedene.

 

10. november direktesender vi seminaret fra profesjonelt TV-studio i både Oslo og Stockholm, og garanterer selvsagt samme faglige kvalitet og innhold som alltid. Denne gangen setter vi fokus på markedene i Norge og Sverige, og de store linjene som vil sette sitt sterke preg på dine beslutninger i årene som kommer.

 

  • Vi tar et dypdykk ned i de nordiske bygg- og anleggsmarkedene, med særlig fokus på utviklingen i Norge og Sverige.
  • De europeiske bygg- og anleggsmarkedene taper mer enn 3000 milliarder som følge av koronaepidemien. Hva betyr dette for de nordiske markedene og når kan vi vente oss å være tilbake i «normal» aktivitet?
  • Brexit, Covid-19, politisk polarisering og mer nasjonalstat – utfordringene står i kø for Europa. Hvilke veier kan EU-samarbeidet ta? Janne Haaland Matlary (Prof. Dr. Philos, Universitetet i Oslo) gir oss et foredrag om en union som vakler, og ser på veien videre for unionen.
  • Trump eller Biden – hvilke politiske og økonomiske konsekvenser kan vi vente oss i USA og Europa? Mitchell Downey (Ass. Professor ved Institute for International Economic Studies/Stockholms Universitet) analyserer det amerikanske valgresultatet og ser på mulige scenarioer fremover.
  • Koronaepidemien øker endringstempoet i samfunnet. Fredrik Torberger (Director of Citizens & Societies/Kairos Future) presenterer de store trendene som vil forme din hverdag fremover.

 

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev