Fagseminar 2024

09:00-15:00, 21 oktober 2024
2024-10-21 09:00 2024-10-21 15:00 Europe/Oslo Prognosesenterets fagseminar Radisson Blu Plaza, Oslo Prognosesenteret nm@prognosesenteret.no false YYYY-MM-DD
Velkommen til Prognosesenterets årlige fagseminar mandag 21. oktober.
MELD DEG PÅ SEMINARET
Av: Nejra Macic Publisert:

 

Vi har gleden av å invitere deg til en dag spekket med kunnskap, innsikt og nettverksbygging. Vårt tradisjonsrike fagseminar har blitt et viktig samlingspunkt for bransjeaktører som ønsker å ligge i forkant av utviklingen. Med arbeidstittelen «Hvordan endringer i Kina, USA og EU former fremtiden for det norske bygg- og anleggsmarkedet», lover vi et program som gir deg verdifull innsikt i de nyeste markedstrendene, fra et globalt perspektiv helt ned til grunnkretsnivå. 

 

Meld deg på allerede i dag og få early bird-pris på din seminardeltakelse! 

 

Hva kan du forvente deg? 


Eksklusive foredrag:
Våre egne analytikere vil presentere våre nyeste prognoser, som blant annet sier noe om hvordan internasjonale faktorer påvirker det norske bygg- og anleggsmarkedet. Profilerte eksterne foredragsholdere vil ta for seg svært dagsaktuell tematikk. 

 

Dagsaktuelle analyser:
Få fersk innsikt som er direkte relevante for din virksomhet og beslutningstaking. 

 

Nettverksmuligheter:
Møt andre ledere og fagpersoner som deler din interesse for bygg, anlegg og eiendom i Norden. Utveksle ideer og skap verdifulle forbindelser.

 

Dagen er designet for å stimulere gode diskusjoner, med en agenda som tar oss fra de store globale linjene til detaljene i norske lokalmiljøer. Dette er din sjanse til å forstå de underliggende faktorene som former bransjen, og hvordan du kan navigere i et utfordrende marked til din fordel. 

 

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev