Fagseminar 2022

Velkommen til Prognosesenterets årlige fagseminar, tirsdag 11. oktober.

Tirsdag 11. oktober har vi gleden av å igjen kunne invitere deg til vårt årlige fagseminar. Vår ambisjon er at årets fagseminar skal bli vårt beste, og som alltid vil vi by på en rekke relevante foredrag fra både eksterne og interne foredragsholdere.

 

Sjelden har vi i moderne tid opplevd en så usikker fremtid som den vi ser akkurat nå. Krisene står i kø og vi blir daglig foret med negative nyheter og dystre spådommer. En vedvarende krig uten mening, energikrise som sender strømprisene til himmels, galopperende inflasjon, en rente som stiger, volatile byggekostnader, økt politisk polarisering og et Europa som tørker gjør det ikke lett å være fremtidsoptimist.

 

På årets fagseminar dykker vi ned i dette virvaret av stadig nye kriser og ser på om det bare er elendighet i vente eller om det kanskje ikke står like dårlig til som vi tror.

 

Vi får besøk av tidligere forsvarssjef, nå forsker ved Forsvarets forskningsinstitutt, Sverre Diesen, som skal fortelle om Europas nye sikkerhetspolitiske situasjon. Erling Røed Larsen, forskningssjef ved Housing Lab, skal snakke om deglobalisering av verdensøkonomien, og Guro Hauge, BNLs nye direktør for bærekraft og samfunnspolitikk, skal hjelpe oss å forstå klima- og energimål i et BAE-perspektiv.

 

I tillegg vil som alltid flere av våre dyktige analytikere presentere ferske prognoser og analyser.

 

Fagseminaret vil foregå i Marmorsalen på Sentralen i Oslo, i kort avstand til både Oslo S og Nationaltheatret stasjon.

 

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev