Fra makro til mikro: Innsikt fra globale trender til norske grunnkretser

Velkommen til Prognosesenterets årlige fagseminar mandag 21. oktober 2024.
MELD DEG PÅ SEMINARET HER

Bli med på fagseminarets 40-årsjubileum

 

Vi feirer fagseminarets jubileum med en fagdag fylt med svært relevant kunnskap, innsikt og nettverksbygging. Dette tradisjonsrike fagseminaret har i 40 år vært et viktig samlingspunkt for bransjeaktører som ønsker å ligge i forkant av utviklingen.

 

Med tittelen «Hvordan endringer i Kina, USA og EU former fremtiden for det norske bygg- og anleggsmarkedet», lover vi et program som gir deg verdifull innsikt i de nyeste markedstrendene, fra et globalt perspektiv helt ned til norsk grunnkretsnivå.

 

Meld deg på nå for å sikre early bird-pris på din deltakelse. 1. juli skrus prisene opp.

Hva kan du forvente deg? 

Eksklusive foredrag:
Dagen vil starte med en internasjonal bolk der vi ser på hvilke ulike utfall som kan forventes etter valget i USA, hva det kan bety for renter og inflasjon, og hvordan dette kan kobles til bygg-og anleggsmarkedet i Norge.

 

Videre vil makroøkonom i DNB Markets, Kelly Chen, gi oss en oppdatering på kinesisk økonomi, med fokus på det kinesiske eiendomsmarkedet og Kinas etterspørsel etter bygg- og bygningsmaterialer.

 

Prognosesenterets analytikere vil presentere våre nyeste prognoser, som blant annet omhandler hvordan internasjonale faktorer påvirker det norske bygg- og anleggsmarkedet.

 

Dagsaktuelle analyser:
Få fersk innsikt som er direkte relevante for din virksomhet og beslutningstaking. 

 

Nettverksmuligheter:
Møt andre ledere og fagpersoner som deler din interesse for bygg, anlegg og eiendom i Norden. Utveksle ideer og skap verdifulle forbindelser.

 

Dagen er designet for å stimulere gode diskusjoner, med en agenda som tar oss fra de store globale linjene til detaljene i norske lokalmiljøer. Dette er din sjanse til å forstå de underliggende faktorene som former bransjen, og hvordan du kan navigere i et utfordrende marked til din fordel. 

 

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev